SecondLife - HP 21 XL Black

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de SecondLife - HP 21 XL zwart heb je een inhoud van 20ml en kun je gemiddeld 792 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,024 per geprinte pagina. Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 18,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife - HP 22 XL Color

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de SecondLife - HP 22 XL kleur heb je een inhoud van 21ml en kun je gemiddeld 792 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,025 per geprinte pagina. Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 19,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife - HP 62 XL Black

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de SecondLife - HP 62 XL zwart heb je een inhoud van 20ml en kun je gemiddeld 1000 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,025 per geprinte pagina. Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 24,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife - HP 62 XL Color

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de SecondLife - HP 62 XL kleur heb je een inhoud van 18ml en kun je gemiddeld 650 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,038 per geprinte pagina. Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 24,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife - HP 300 XL Black

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de SecondLife - HP 300 XL zwart heb je een inhoud van 20ml en kun je gemiddeld 1000 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,022 per geprinte pagina. Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 21,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife - HP 300 XL Color

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de SecondLife - HP 300 XL kleur heb je een inhoud van 21ml en kun je gemiddeld 840 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,026 per geprinte pagina. Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 21,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife HP 301 XL Black

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de SecondLife - HP 301 XL zwart heb je een inhoud van 20ml en kun je gemiddeld 1200 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,018 per geprinte pagina. Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 21,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife - HP 301 XL Color

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de SecondLife - HP 301 XL kleur heb je een inhoud van 18ml en kun je gemiddeld 990 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,024 per geprinte pagina. Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 23,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife HP 302 XL Black

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de SecondLife - HP 302 XL zwart heb je een inhoud van 20ml en kun je gemiddeld 1129 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,019 per geprinte pagina. Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 21,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife HP 302 XL Color

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de SecondLife - HP 302 XL kleur heb je een inhoud van 18ml en kun je gemiddeld 742 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,03 per geprinte pagina. Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 21,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife HP 304 XL Black

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van ons Huismerk. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de Huismerk - HP 304 XL zwart heb je een inhoud van 20ml en kun je gemiddeld 1091 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,02 per geprinte pagina. Een cartridge van ons Huismerk is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 21,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife HP 304 XL Color

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van ons Huismerk. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de Huismerk - HP 304 XL kleuren heb je een inhoud van 18ml en kun je gemiddeld 771 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,03 per geprinte pagina. Een cartridge van ons Huismerk is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 22,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife - HP 364 XL Black

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de SecondLife - HP 364 XL zwart heb je een inhoud van 20ml en kun je gemiddeld 611 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,013 per geprinte pagina. Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 7,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife - Multipack HP 364

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf.

# Met de SecondLife - HP 364 XL zwart heb je een inhoud van 20ml en kun je gemiddeld 611 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,013 per geprinte pagina.

# Met de SecondLife - HP 364 XL cyaan, magenta & geel heb je een inhoud van 12ml en kun je gemiddeld 1500 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,005 per geprinte pagina.

Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 29,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife - HP 903 L Black

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf. Met de SecondLife - HP 903 zwart heb je een inhoud van 20ml en kun je gemiddeld 750 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,016 per geprinte pagina. Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 11,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar

SecondLife - Multipack HP 903 XL

Meer printen voor minder geld met de inkt cartridges van SecondLife. Deze cartridges hebben meer inhoud ten opzichte van hun originele tegenhanger en zijn lager in aanschaf.

# Met de SecondLife - HP 903 zwart heb je een inhoud van 20ml en kun je gemiddeld 750 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,016 per geprinte pagina.

# Met de SecondLife - HP 903 XL cyaan, magenta & geel heb je een inhoud van 12ml en kun je gemiddeld 1042 pagina's printen. Je betaald dus slechts € 0,011 per geprinte pagina

Een cartridge van SecondLife is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

€ 39,99

 • Beschikbaar
 • Direct leverbaar