Faber-Castell Polychromos Kleurpotloden

 

Faber-Castell Polychromos kleurpotloden zijn eersteklas potloden van kunstenaars-kwaliteit! Al met de eerste blik zie je de mooie afwerking van deze oil-based kleurpotloden. De houder is stijlvol gelakt in de kleur van de stift en deze kleuren matchen daadwerkelijk! De juiste tint uitzoeken wordt nu wel heel erg eenvoudig!

 

Deze iets dikkere -ronde- potloden hebben een breuk-vaste en watervaste kern van 3.8mm met een iets bovengemiddelde hardheid, toch tekenen/kleuren deze potloden heerlijk soepel! Bijkomend voordeel is dat hierdoor de punt langer scherp blijft!

 

Faber-Castell Polychromos potloden bevatten veel -hoogwaardig- pigment, wat zorgt voor een goede dekking, dit alles zonder al te veel korrels bij het tekenen.  Blenden is met deze potloden een feestje, lijnen vervagen en overgangen vloeien mooi in elkaar over! Laag over laag is ook geen enkel probleem, u krijgt altijd een egaal effect!

 

Polychromos potloden zijn verkrijgbaar in maar liefst 120 kleuren!

 

Dit zijn niet "zo maar" goede potloden, want daarmee doe je ze tekort! Dit zijn potloden van excellente kwaliteit! Faber-Castell Polychromos potloden kopen betekent daarom kiezen voor bewezen én betaalbare kwaliteit! 

 

 

€ 1,89

€ 1,69

  • Beschikbaar
  • Direct leverbaar