Veel mensen met ASS, AD(H)D en/of andere kwetsbaarheden hebben vaak al van alles geprobeerd. School, werk, vrienden en relaties, het schijnt allemaal niet te lukken. Of het lukt, maar het gaat erg moeizaam! Met hangen en wurgen kan je de boel staande houden, leven wordt overleven. Dit klinkt verschrikkelijk maar voor veel mensen met kwetsbaarheden is dit de keiharde realiteit!

 

Het is erg vervelend wanneer je op een bepaalde dag het gevoel krijgt dat je niet goed genoeg zou zijn om binnen deze maatschappij te kunnen functioneren. Je ontwikkeling stagneert, je komt niet meer vooruit en dat zorgt voor frustratie, eenzaamheid en verdriet.

 

Herken jij dit, of herkent u dit bij iemand in uw omgeving? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden van een traject bij Autsiders te bespreken!

 

Want wij weten hoe dit voelt, wij hebben dit immers zelf ervaren. Vanuit die positie hebben wij in overleg met herstelcoaches en ketenpartners een programma ontwikkeld. Dit programma is gericht op gelijkwaardigheid en wederkerigheid, het gaat niet over wat je hebt maar over wie jij bent en wat jij kunt bereiken! We gaan samen aan de slag en werken samen aan onze persoonlijke vooruitgang, dat doe je samen met ervaringsdeskundige ondersteuners van Autsiders.

 

Je werkt aan jezelf, hierbij gebruiken wij de ACT methode! Daarnaast loop je stage met werkzaamheden die aansluiten op jouw mogelijkheden en interesses. Je kan het geleerde meteen in de praktijk uitproberen en daardoor groeien als werknemer, collega en vriend.

 

Je zult snel ervaren dat dit in de breedte werkt, ook thuis zal het snel beter gaan. Je leert praten, luisteren, relativeren en kijken naar het perspectief van een ander! Als je dit onder de knie krijgt zorgt dat voor minder stress en betere relaties, overleven wordt weer leven.

 

Heb je na het lezen van dit verhaal nog vragen of wil je langskomen om kennis te maken? Neem dan contact met ons op!

 

 "Bij Autsiders draait het om jou!"