'Ieder mens is uniek, ieder mens is waardevol, jij dus ook!'

 

Het werken binnen een werk/leer traject via Autsiders biedt onze deelnemers daarom diverse mogelijkheden welke aansluiten op de mogelijkheden én de interesses van de individuele deelnemer. Want Autsiders vindt dat ieder mens recht heeft op deelname aan de samenleving. Iedereen heeft recht op een plek waar hij/zij helemaal zichzelf kan zijn, iedereen!

 

Dit moet een plek zijn waar plezier in de werkzaamheden voorop staan, een plek waar je veilig kunt groeien en bloeien. Een plek, waar je naast jouw werkzaamheden, leuke contacten hebt met collega's en leidinggevenden. Een plek waar jouw aanwezigheid er toe doet, omdat jouw aanwezigheid het verschil maakt...

 

Autsiders is erop gericht iedere deelnemer een zinvolle én uitdagende werk/leerplek te bieden die past binnen de mogelijkheden van de deelnemer. Dat kan in de accommodatie van Autsiders plaatsvinden, of nog liever, midden in de maatschappij. Om dat te realiseren heeft Autsiders contacten met het bedrijfsleven, zodat jij binnen jouw eigen mogelijkheden kan participeren, met werkzaamheden die aansluiten bij jouw interesses en mogelijkheden.

 

Wil jij ook participeren, meedoen in de maatschappij, het verschil maken en er toe doen? Neem dan contact op met Autsiders en vertel ons wat jij zou willen doen, want bij Autsiders draait het om jou!

 

Autsiders staat voor (meer) participatie, levensgeluk, acceptatie en een inclusieve samenleving!