We hebben een webshop in gebruikt speelgoed, we verkopen echt van alles! Denk hierbij aan spellen, puzzels, knuffels, Playmobil, autootjes en meer!   We kopen het speelgoed in, zoeken het uit en maken het schoon. Als dat klaar is zoeken we de setjes bij elkaar, we maken het compleet en zetten het op de foto. Daarna plaatsen we het op de webshop. 

 

Naast gebruikt verkopen we ook nieuw speelgoed, nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op onze site.

 

Lijkt het je leuk om met de webshop bezig te gaan? De werkzaamheden zijn voor elk niveau geschikt! Of je nu een leuke dag wilt hebben of wilt leren hoe een webshop werkt, het kan bij Autsiders!

 

Nieuws! De speelgoedafdeling krijgt binnenkort een eigen website! www.miniwereldje.nlEr is veel te doen in deze webshop! Aankopen, schoonmaken, uitzoeken, setjes samenstellen, fotograferen, plaatsen op site, opruimen in magazijn en ga zo maar door. Na de verkoop pakken we het speelgoed in, we adresseren het pakje en het gaat op de post! Daarna halen we het artikel van de website af (offline) totdat we het artikel weer op voorraad hebben.

 

Iets voor jou? Wil je meer informatie en/of eventueel een dagje proefdraaien? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier, we reageren dan zo snel mogelijk! U mag ook bellen, de contactgegevens staan op de site.