Heb je altijd al in een computerwinkel willen werken? Heb je een indicatie dagbesteding of kan je die krijgen? Dan hebben wij goed nieuws! Autsiders heeft met ingang van 1 november 2020 een computerwinkel, deze is speciaal gerealiseerd voor jou!

 

Hier kan je -in real life- werkervaring op doen midden in de maatschappij!

 

In deze winkel verkopen we computers, laptops, printers, inktcartridges én nieuwe randapparatuur. Jouw taken bestaan uit reparatie, ombouw, advies en verkoop.

 

Het werken en leren in de computerwinkel heeft een arbeidsmatig karakter. Je bouwt op deze manier een goed arbeidsritme op én je leert de vaardigheden die bij het beroep verkoop-medewerker/medewerker-IT passen, hiermee vergroot je jouw kansen op werk.De winkel heeft een oppervlakte van 80M2 en is gelegen in Koudum. Naast alle onderdelen en computers verkopen we hier ook accessoires voor laptops zoals tassen, sleeves én telefoon accessoires zoals laders, kabels, hoesjes, protectors etc.

 

Momenteel wordt de winkel gevuld, er komt dagelijks iets binnen. De werkplekken zijn gerealiseerd én het gereedschap om de klusjes te kunnen klaren is aanwezig! Kortom, wij zijn er klaar voor, jij ook?