Autsiders is een werk/leerplek voor iedereen, we hebben voor iedere deelnemer -ongeacht niveau- iets te doen. Bij Autsiders staat de deelnemer centraal, je doet bij Autsiders wat je zelf leuk vindt zodat je jouw potentie zoveel mogelijk kunt benutten.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

We hebben een webshop waaruit we verschillende gebruikte items verkopen, dit is mede een leerplek om zo het gebeuren rondom een webshop/winkel onder de knie te krijgen. Wat komt er zoal bij kijken?

 

Artikelen die worden ingekocht komen op de website, dat gaat niet vanzelf. Er zullen foto's gemaakt moeten worden, een goede foto verkoopt het product beter.

 

Denk ook aan de specificaties van het artikel, wat is het, wat kan het, wat is het merk/model? Alles moet op de website geplaatst worden voorzien van een goede tekst. Waar sla je het artikel op, hoe werkt een magazijn? Voorraadbeheer, hoeveel artikelen hebben we nog? Allemaal facetten van een webwinkel.

 

Het doel is verkopen, dus de webwinkel moet onder de aandacht gebracht worden voor potentiële klanten! Maken we gebruik van Marktplaats, Speurders, Facebook of Google? En als we dat doen, hoe doen we dat dan?

 

Als het product wordt verkocht dan komen we in de volgende fase terecht, laatste kwaliteitscontrole, facturering, gereedmaken voor verzending dus inpakken/adresseren. Bij afhalen maak je een afspraak met de koper, je zet het artikel klaar en zorgt voor een goede afhandeling. Na verzenden/afhalen moet je het artikel verwijderen van de webwinkel.

 

Niets voor jou? Neem dan eens een kijkje in onze volledig uitgeruste technische werkplaats of atelier.

 

In de werkplaats/atelier kan je sleutelen, knutselen, tekenen en/of schilderen.

 

In het kantoor gedeelte kan je aan het werk op de computers, je kunt hier op programmeren, schrijven of huiswerk maken, het is aan jou wat je gaat doen! Wil je iets anders doen? En valt het binnen de mogelijkheden die Autsiders kan bieden, dan gaan we dit realiseren binnen onze contacten in het bedrijfsleven!

 

 "Bij Autsiders draait het om jou!"