Autsiders staat voor meer levensgeluk en participatie voor mensen met autisme, dat is onze missie. Dit doen wij door mensen te activeren met een wisselend aanbod aan activiteiten welke zijn afgestemd op de wensen, behoeften en kunnen van de client. Naast ruimte voor ontwikkeling is ook ontspanning en beweging onderdeel van deze opzet.

 

Autsiders is kleinschalig waardoor er rust en veiligheid kan worden geboden.

 

Op dit moment zitten we in een afrondende fase betreft het computerwinkel project, Corona heeft er voor gezorgd dat de winkel is opgezegd. We hebben deze winkel destijds succesvol verplaatst naar het industrieterrein, onze klanten wisten ons hier ook te vinden. Echter, door Corona beseffen wij ook hoe kwetsbaar een winkel binnen ons concept is, wij hebben daarom besloten om de fysieke winkel af te stoten.

 

Dagbesteding Autsiders is meer van een ontspannende aard en zal gericht zijn op vermaak en beweging. Een leuke ontspannende dag hebben tezamen met gelijkgestemden staat vanaf heden op de voorgrond. Naast dit aanbod bieden wij ook verblijf aan in een van onze accommodaties, tijdens dit verblijf ondernemen we diverse activiteiten.